Gastenboek

Na afloop van de training wordt de deelnemers gevraagd naar hun ervaringen. Hieronder staan 2 vragen uit deze enquête met daarachter een paar antwoorden van diverse deelnemers.

1  Wat heb je geleerd van deze training?


“Me beter te focussen en meer ontspannen in mijn lichaam te zijn.  Dat is voor mij heel waardevol! ”  
E. H. (onderwijs)

“Geleerd meer tijd te nemen, meer aandacht en concentratie, bewuster geworden van stress en hoe ik hier nu anders mee om kan gaan.”   P.T. (ondernemer)
 
“Bewuster geworden van m’n  gedachten en gevoelens, ervaar meer ruimte om keuzes te maken. Op moeilijke momenten word ik niet meer zo meegesleept in een emotie. Ik luister nu beter naar signalen van mijn lichaam, ben daardoor ook weer beter voor mezelf gaan zorgen.”  B.D. (onderwijs)

Ben milder voor mezelf, niet zo’n harde oordelen meer. Ook ben ik me meer bewust van waar ik nou energie van krijg en waar ik blij van wordt, ben dit bewust meer in gaan plannen.  Ik heb veel geleerd wat ik ook in mijn persoonlijk leven  en werk gebruik. Ik luister nu ook beter naar signalen van mijn lichaam, ben daardoor beter voor mezelf gaan zorgen.”  S.J. (zorgverlener)

2   Wat is je ervaring met de trainer?

Goede trainer, niet zweverig, duidelijke taal, gewoon goed!
P.T. (ondernemer)

Prettige trainer met kennis van zaken, zorgvuldig, belangstellend
J.V. (zorgverlener)

Je merkt al snel dat je je makkelijk aan haar leiding over kan geven, doordat ze veel kennis en vakkundigheid in huis heeft. De persoonlijke aandacht die ze voor ieder heeft is ook prettig“.   D.v.d.H. (onderwijs)

Zorgvuldigheid, betrokkenheid, prettige manier van kennis overdragen, kennis van zaken.”   E.H. (onderwijs)