Mindful yoga & meditatie

In de zomermaanden bied ik i.p.v. onderstaand programma
mindful yoga en meditaties. Kijk voor praktische info
onder het kopje ‘agenda’.

Hieronder informatie over programma voor dit najaar.

Wees zorgzaam voor je lichaam want het is je thuis…

Het valt niet altijd mee, om goed voor onszelf te blijven zorgen.
We voelen ons soms ‘geleefd’ want we ‘moeten’ en willen zoveel… Slank, sportief, gezond, actief in onze vrije tijd naast betaald en of onbetaald werken….
Verleidingen als ‘troost’ en ‘beloning’ worden ons van alle kanten aangeboden. We worden er via de media en op straat in de stad mee overspoelt…
Soms natuurlijk heerlijk, maar het is wel prettig als het een keuze blijft om je te laten verleiden…Want als jij zelf door vermoeidheid en stress bestuurd wordt op de ‘automatische piloot’ richting de ‘lekkere hapjes en drankjes’ dan wordt je daar achteraf niet altijd blij van…
Die automatische piloot is soms wel handig, maar kan jou ook teveel bepalen..
Zo ook met te lang en gespannen doorwerken, niet kunnen stoppen, workaholic zijn, je staat in de ‘doe-modus’ en lijkt jezelf niet meer af te kunnen zetten….
“Nog even dit of dat afmaken…!”

Stress en emoties spelen een grote rol in ons leven. Je kan leren hier bewust mee om te gaan. Door bewuster op stress en emoties te reageren in plaats van erdoor geregeerd te worden, is het makkelijker goed voor jezelf te zorgen.
Jij komt dan weer zelf achter het stuur, in plaats van door de automatische piloot bestuurd te worden.

Met Mind&body bied ik een korte training aan met lichaamswerk, thuisopdrachten, en aandachtsoefeningen (korte meditaties)

In de zomerperiode beperk ik het aanbod tot mindful yoga en mediatie bijeenkomsten. Kijk voor de data onder kopje ‘Agenda’.
Neem voor meer informatie contact op.